Fatboy - Paletti

fatboy - paletti

Het verhaal van Fatboy Paletti.
Het geheim van Paletti zit hem in de modulariteit. Dit loungeconcept biedt veel plaats en geeft een modulaire draai aan genieten van het goede leven met meer mensen dan je zou verwachten.
Modulair van opzet waardoor er letterlijk oneindig veel mogelijkheden zijn. Het ontwerp van Paletti is geïnspireerd op transportpallets, en net als deze zijn de onderstellen van Paletti ook stapelbaar en gemakkelijk op te bergen als de herfst voor de deur staat. Hiermee creëer je in een handomdraai een ontspanningswereld op maat. Meng het door elkaar, nodig iedereen uit en ontspan.
Stel met de rode koppelstukken je eigen set precies zo samen als jij wilt. Creëer een vrijetijdslandschap met en zonder rugleuningen en hoekelementen – je kunt een Paletti zelfs ombouwen tot een salontafel met de aluminium inlay. De kussens zijn gevuld met hoogwaardig traagschuim voor langdurig comfort. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, allemaal gemaakt van hoogwaardige stof. Hierdoor is Paletti water- en vuilafstotend, vlekbestendig en UV-bestendig.
Leuk om te weten!

 • Voor binnen- en buitengebruik
 • Onderstel verkrijgbaar in antraciet
 • Stof verkrijgbaar in mist, rockgrey, sahara,
  stormbleu, stripe oceaanbleu en thundergrey
 • tafelblad verkrijgbaar in antracite,
  dark ocean, desert, lightgrey en light taupe
 • Materiaal basis: polypropyleen, stof: 100% Olefine
 • Gemakkelijk stapelbare winterstalling
 • Optioneel beschermhoezen verkrijgbaar

Paletti collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Paletti collectie van Fatboy: 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: