Ego Paris - Kama

by benjamin ferriol

Ego Paris - kama

Het paradepaardje uit de EGO Paris collectie: de KAMA. Multi-functioneel en tijdloos design met vele gebruiksmogelijkheden. Tover met de kussens en je maakt van een bank een ligbed of maak je eigen daybed. De basis is uitgebreid met de keuze voor een teak-leuning voor een warm effect. De in hoogte verstelbare tafels maken in een handomdraai van de lounge een heerlijke plek om comfortabel te eten.

  • Ook verkrijgbaar als schommelbed
  • Beschermhoezen leverbaar

kama collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Kama collectie van Ego Paris: 

Designer

Benjamin Ferriol

geb. Frankrijk, 1981. Sterk in het vinden van de oplossingen om te voldoen aan esthetische en technische verwachtingen. Zijn passie om projecten op hun beste niveau te brengen. Tijdens zijn loopbaan bij  Ego Paris ontwierp hij de zeer succesvolle KAMA-collectie.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: