Ego Paris - Hive

by fabrice berrux

Ego Paris - bienvenue

Please "beehive" yourself ! 

De Hive-collectie van Ego Paris  is een bijenkorf die mogelijkheden biedt om samen te komen, te communiceren en te delen. 
Elegantie en grafische vormgeving. De bijenkorf is een uitnodiging om de modulariteit en de bruikbaarheid in de open lucht! 

  • Vele variaties mogelijk
  • Beschermhoezen beschikbaar

Hive collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Hive collectie van Ego Paris: 

Designer

Fabrice Berrux

geb. Boulogne-Billancourt, 1964 is afgestudeerd aan de National School of Fine Arts in Dijon in 1986 . Richtte de groep 18 Août op 1987. In 1991 richtte Fabrice Berrux het bedrijf Dix Heures Dix op, waardoor de productie van 18 Août werd uitgebreid en gereorganiseerd. In 1994 exposeerde hij op Via in Parijs. Vanaf 1990 kwamen bepaalde producten in de collectie van het Musée des Arts décoratifs Paris terecht en werden ze verkocht in de winkels van musea voor moderne kunst in Rotterdam, Dallas, Los Angeles, Chicago, in het George Pompidou-centrum in Parijs. Van 1990 tot 1994 gaf hij les in Dijon, Limoges en Reims en aan de Charpentier Academy in Parijs. Sinds 2005 geeft hij les in design aan de Blue School in Parijs.
Vanaf 1997 ontwikkelde Fabrice Berrux onder andere geplooide stoffen, gezeefdrukt glas, altuglass en geagglomereerde gloeilampen. Tussen maart 2002 en 2004 nam hij ook de artistieke leiding over van een nieuwe collectie tapage tapijten met het bedrijf Serge Lesage. Hij werkt samen met Périgot, Argentat, Monnaie de Paris, Roche Bobois, Lexon en Taittinger.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: