window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-160805309-1');

Wünder -The Table

by björn de vos

wünder - the table

Slank, strak en standvastig. Aan The Table van Wünder kunnen 8 tot 12 mensen gezellig aanschuiven voor een onderonsje in stijl. De sierlijke buizen geven het geheel een zachte touch. Een meubelstuk waar je jaren plezier aan beleeft. 

The Table vormt een mooie combinatie van duurzaam afzelia-hout en gepoederlakt staal. Te plaatsen op elke ondergrond dankzij de aanwezige stelpootjes.

  • Verkrijgbaar in 200 - 250 - 300 mm
  • Ook in eigen kleurkeuze leverbaar

Designer

Björn de Vos

BACK TO BASICS, MAAR DAN ANDERS
Van ver lijkt het bijna een ruw onontwikkelt prototype. Maar wie dichterbij komt, ziet een product waar lang en goed over werd nagedacht. Het is het resultaat van een creatieproces dat begint bij een eenvoudig idee en eindigt met een al even simpel, maar opmerkelijk object.

Björn De Vos, productdesigner en vormgever bij creative service unit Maister, mocht de producten voor Wünder mee ontwerpen. Voor hem is elk product precies wat het moest zijn. Simpel, stijlvol en vooral: zonder franjes. Niet echt vanuit een bepaalde strategie maar gewoon mooie dingen ontwerpen. Dingen die je zelf in huis zou willen halen en dan hoef je daar tijdens die eerste fase nog niet te veel over na te denken. Het denkwerk komt pas daarna.”

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: