Tribù - Regista

by monica armani

tribù - regista

De klassieke zetel van de regisseur heeft een leidende rol gekregen in de verfijnde interpretatie van de Italiaanse ontwerper Monica Armani. De perfect uitgebalanceerde stoel combineert high-tech materialen en zorgvuldige aandacht voor detail.

De rugleuning is met de hand gevlochten uit Tricord, een weerbestendige vezel die ook voor de bekleding van de armleuningen is gebruikt. Het slanke, elegante profiel van de Regista-stoel van Tribù tuinmeubelen wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van roestvrij staal met poedercoating. Hierdoor kunnen de arm- en rugleuning dun maar zeer sterk zijn. De slanke poten zijn afgewerkt in duurzaam gepoedercoat aluminium.

  • Weerbestendig Tricord voor extra ondersteuning aan de rug.
  • Powdercoated RVS

regista collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Regista collectie van Tribu: 

Designer

Monica Armani

Aandacht voor detail en een gevoel voor geometrische perfectie kenmerken het werk van de Italiaanse architect / ontwerper Monica Armani. Dit is niet ontsnapt aan de aandacht van de internationale designwereld. Verschillende toonaangevende interieurlabels, waaronder Poliform, Moroso, Boffi, B&B Italia en Kvadrat hebben al met haar samengewerkt. Al meer dan 25 jaar werkt ze nauw samen met haar man Luca Dallabetta, die haar bijstaat in alle technische zaken.

Monica Armani is altijd gefascineerd geweest door de wereld van het buitenleven. Ze groeide op in een villa op een heuvel, ontworpen door haar vader, een rationalistische architect, waar het ontwerp en de formele esthetiek een unieke combinatie zijn tussen binnen en buiten. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Persoonlijk advies voor uw buitenruimte 

Welk gevoel wilt u creëren in uw buitenruimte? Sfeervol ontspannen, gezellig, of juist een tikje sportief? Wilt u gaan voor een Ibiza, Mediterraans of Caribische sfeer? Wij helpen u bij het realiseren van een unieke buitenruimte die past bij uw wensen en woning. U kunt vertrouwen op deskundig advies op maat van Jos de Groot Terrasadvies. Bezoek de sfeervolle barn en showtuin in Hoogblokland, doe inspiratie op door unieke opstellingen 
te bekijken en laat u deskundig adviseren.  

Volg ons: