Tribù - Mirthe 

by fabiaan van severen / studio segers

tribù - mirthe

Minimalisme met een speelse twist, de Mirthe-collectie heeft alles wat hoort bij een typisch Tribù-meubelstuk: pure, strakke lijnen, tijdloos. De stoel ziet eruit alsof hij is ontworpen vanuit een enkel oppervlak, waarbij de achterpoten naadloos naar achteren bewegen. Het tafelblad heeft gebogen randen waardoor de tafel een zachte uitstraling heeft. Heel bijzonder zijn de poten die naadloos in de lengte in een hoek van 90 ° worden gelast en feitelijk in het tafelblad zijn geïntegreerd. De ontwerper koos doelbewust voor aluminium voor deze buitenmeubels: robuust, volledig recyclebaar en ideaal voor buitengebruik.

  • Uitgebreide UV-bestendige stoffencollectie voor comfortabele kussens
  • Eettafel verkrijgbaar in o.a. 300 x 110 cm

mirthe collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Mirthe collectie van Tribu: 

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Designer

Studio Segers

Wim Segers is al vele jaren de huisontwerper van Tribù. Met zijn buitenstoel ‘Natal’ beleefde Tribù zijn internationale doorbraak. Segers won zelfs een Henry van de Velde-prijs voor zijn architecturale ontwerp dat destijds revolutionair was. De architectonische benadering van Segers, gebaseerd op comfort en functionaliteit, was van grote invloed op de tijdloze stijl die Tribù kenmerkt. Tegenwoordig is ook zijn zoon Bob bij de studio aangesloten.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

Hoe creëert u een eigen 'buiten' dat perfect past bij uw wensen en uw woning? Kom naar Jos de Groot en laat u in onze sfeervolle barn inspireren door unieke opstellingen. In alle rust gaan we samen aan tafel en maken we uw buitenwensen waar.

Volg ons: