Royal Botania - Taboela

by kris van puyvelde

royal botania - taboela

De exclusieve tafels van de Taboela collectie behoren tot de basiscollectie van Royal Botania. Met keuze uit tafels van 80 tot 340 cm met RVS of gecoat aluminium frame en glas, ceramics of teakhouten tafelblad heeft deze collectie een grote aanbod in diverse maatvoeringen, ook in hoogte, zodat  er altijd iets voor u bij is. 

Bij Jos de Groot Terrasadvies adviseren we u graag over exclusieve tuinmeubelen in uw tuin of buitenruimte.

  • Uitvoering in RVS  of gepoedercoat aluminium in wit-zand-zwart 

taboela collectie

Klik op onderstaande items voor enkele gedetailleerde weergaves van de Taboela collectie van Royal Botania: 

Designer

Kris van Puyvelde

Kris Van Puyvelde is een van de oprichters en huisontwerper van het outdoormerk Royal Botania. In 1992 besloten ex-klasgenoten Kris Van Puyvelde en Frank Boschman om teakhouten buitenmeubels uit Indonesië te importeren in Antwerpen. Beide ingenieurs vonden de beschikbare kwaliteit op de markt te laag en te traditioneel en besloten hun eigen lijn te beginnen. 
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op 3 belangrijke elementen; esthetiek, ergonomie en engineering. Zij bepalen het DNA van elk concept. Het mengen van deze ingredièˆnten en het fine-tunen van hun evenwicht is het basisrecept. Het oog voor details en de verfijnde afwerking zijn de saus.
Met deze formule heeft het in-house designteam, onder leiding van oprichter Kris Van Puyvelde, internationale waardering geoost en meerdere designprijzen gewonnen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Daarnaast doen zij beroep op het talent van door hen zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden. Al deze creativiteit heeft geleid tot een breed gamma charismatische producten, bekend als de Royal Botania-collectie.  

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: