Royal Botania - Fensi

by kris van puyvelde

royal botania - fensi

Nieuw bij Royal Botania is de Fensi dining chair

Het stapelbare aluminium frame van deze nieuwkomer in de collectie van Royal Botania  weerspiegelt de lijnen van de geliefde QT-stoel, die al meer dan tien jaar furore maakt. Fensi oogt bijzonder licht en luchtig door de gevlochten rugleuning. In feite is de rugleuning gemaakt van een dun roestvrijstalen, hekachtig rooster dat prachtig is omwikkeld met een dun touwtje. De natuurlijke look van geweven touw moet niet inboeten aan ergonomie wanneer de stof rekt. Opnieuw een knap idee van Royal Botania voor perfect zitcomfort op lange termijn. Verkrijgbaar in 4 framekleuren die perfect passen bij zowat elk tafelassortiment van Royal Botania. Zin in een gezellig etentje met vrienden?

  • Framekleuren in wit, zand, zwart of brons
Terrasadvies Jos de Groot Royal Botania Fensi 00003

Fensi collectie

een mooie combinatie van de nieuwe Fensi stoel van Royal Botania met de Styletto tafel

Designer

Kris van Puyvelde

Kris Van Puyvelde is een van de oprichters en huisontwerper van het outdoormerk Royal Botania. In 1992 besloten ex-klasgenoten Kris Van Puyvelde en Frank Boschman om teakhouten buitenmeubels uit Indonesië te importeren in Antwerpen. Beide ingenieurs vonden de beschikbare kwaliteit op de markt te laag en te traditioneel en besloten hun eigen lijn te beginnen. 
Elk ontwerp van Royal Botania is gebaseerd op 3 belangrijke elementen; esthetiek, ergonomie en engineering. Zij bepalen het DNA van elk concept. Het mengen van deze ingredièˆnten en het fine-tunen van hun evenwicht is het basisrecept. Het oog voor details en de verfijnde afwerking zijn de saus.
Met deze formule heeft het in-house designteam, onder leiding van oprichter Kris Van Puyvelde, internationale waardering geoost en meerdere designprijzen gewonnen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan. Daarnaast doen zij beroep op het talent van door hen zorgvuldig geselecteerde externe ontwerpers om hun horizon te verbreden. Al deze creativiteit heeft geleid tot een breed gamma charismatische producten, bekend als de Royal Botania-collectie.  

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: