Manutti - Loop

by gerd Couckhuyt

Manutti - loop

Het summum van flexibiliteit voor buiten en binnen, met of zonder armleuningen. De Loop-stoel van Manutti met poedergelakt frame heeft een pittig en stijlvol design. De verbeeldingskracht en schoonheid van de organische vormen in deze collectie creëren een hartelijke sfeer in om elke ruimte.

  • Aluminium frame in wit of lava

loop collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Loop collectie van Manutti: 

Designer

Gerd Couckhuyt

De man achter Elements, Mood, Loop en Moon Island  *Geïnspireerd door het leven*

De creaties van de Belgische Gerd Couckhuyt (1970) zijn geïnspireerd op de schoonheid van het dagelijkse leven. Hij sleepte er al diverse prijzen mee in de wacht. Zijn collecties voor Manutti zijn het toonbeeld van subtiliteit, elegantie en plezier. Mood staat in het teken van licht en doorschijnendheid. Loop en Moon Island combineren moeiteloos zuivere lijnen met kleurrijke motieven en weerspiegelen als geen ander de levendige stijl van Couckhuyt. De bekoorlijke vormen en aanlokkelijke opbouw van zijn Elements-collectie leverde Manutti tot slot een Red Dot Award for Product Design op.

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: