Gloster - Atmosphere

by cecilie manz

gloster - atmosphere

Afhankelijk van de eigen beleving kan het woord "sfeer" verschillende emoties oproepen. De vrijheid om te bewegen, te genieten van onafhankelijkheid of intieme momenten - om één te zijn, alleen of met degenen die het dichtst bij je staan. Maar de sfeer gonst ook van gesprekken, gelach en dansend licht - het geluid van goede tijden onder familie en vrienden. De aluminium frames zijn afgewerkt met een veerkrachtige poedercoating in Fossil kleur en ondersteunen de mooie teakbladen. Aluminium en teak zijn geweldige materialen voor buitenruimtes, de afwerking van het metaal is robuust en het massieve teak krijgt na verloop van tijd een mooie grijze patina. Bijpassende zitkussens zijn  verkrijgbaar in weerbestendige stoffen met een verscheidenheid aan kleuren.

  • Tafel in 2 afmetingen
  • Zitbank in 2 afmetingen

atmosphere collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Atmosphere collectie van Gloster: 

Designer

Cecilie Manz

geb. 1972, Kopenhagen, ontving in 2011 de Thorvald Bindesbøll-medaille, de Bruno Mathsson Prijs 2009, Kunstpreis Berlin 2008, de Finn Juhl Architectural Prize 2007, The Furniture Prize 2007, The Crown Prince Couples Cultural Award 2014, de driejarige werkbeurs van de Deense Arts Foundation en verschillende andere beurzen. 
Na haar afstuderen aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten - The School of Design in 1997 met aanvullende studies aan de University of Art and Design in Helsinki, richtte Cecilie Manz in 1998 haar eigen studio op in Kopenhagen. 
Hier ontwerpt Cecilie Manz meubels, glas, lampen en aanverwante producten, voornamelijk voor thuis. Naast haar werk met industriële producten vormen haar experimentele prototypes en meer sculpturale eenmalige elementen een belangrijk onderdeel van haar werk en aanpak. 
“Ik zie al mijn werken als fragmenten van één groot, doorlopend verhaal waarin de projecten vaak gekoppeld of gerelateerd zijn in termen van hun idee, materialen en esthetiek, in tijd en functie. Sommige objecten blijven experimenten of gebeeldhouwde ideeën, andere worden concreter en veranderen in functionele hulpmiddelen.  
 Mijn werk draaide altijd om eenvoud, het proces van werken aan een puur, esthetisch en verhalend object. ”

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: