Ethimo - Swing

by Patrick Norguet

Ethimo - Swing

De samenwerking tussen Patrick Norguet en Ethimo heeft geresulteerd in een bijzondere collectie: Swing. Een lounge- en diningcollectie die wordt gekenmerkt door een dubbele structuur. Buiten metaal en binnen met behulp van ingelegd teaklatten ontstaat een cocon waar je heerlijk in weg kunt kruipen. 

  • Teak natural of vintage teak
  • Frame in warmwit of zwart
  • Zit- en/of rugkussens verkrijgbaar

swing collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Swing collectie van Ethimo: 

Designer

Patrick Norguet

De ogenschijnlijke bescheidenheid van Patrick Norguet (Frankrijk, 1969) versluiert een geest geanimeerd door de zorgen van perfectie, detail en een goed gemaakt object. De afgelopen 12 jaar heeft de ontwerper met een atypisch traject dus zijn naam in de internationale ontwerpscène gegraveerd met slagen van precisie, vastberadenheid en discretie.
Hij benaderde het object door een ontmoeting met de industriële wereld alvorens zijn ontwerpstudies in Parijs (ESDI) voort te zetten. De man onderhoudt dezelfde bevoorrechte relatie met een productietool als met de schoonheid van vormen. Er is geen plaats voor de zelfgenoegzame uitdrukking van het superego, etherische concepten of mediahype.

Norguet beschouwt zichzelf als een industrieel ontwerper. Hij is radicaal in zijn zoektocht naar zuiverheid, poëtisch in zijn gevoeligheid voor producten en nauwgezet in zijn gevoel voor detail. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: