Ethimo - Kilt

by marcello ziliani

Ethimo - Kilt

Kilt, de stoel die 'voortkomt uit het beeld van de beroemde strook stof gewikkeld rond de taille van de trotse bewoners van de Hooglanden', is door Ethimo en Marcello Ziliani opnieuw bewerkt om een ​​buitengewoon grote, gezellige lounge fauteuil te creëren die dezelfde stevigheid deelt , lichtheid en veelzijdigheid als de eetstoel.
Het gastvrije silhouet van de lounge fauteuil Kilt wordt benadrukt door het hechte weefsel van gespannen touw dat het teak frame omarmt en de rugleuning en de zitting omlijnt voor maximaal comfort en stevigheid.
Kilt is de ideale mix van elegantie, ergonomie en functionaliteit en kan ook worden gecombineerd met de praktische nieuwe salontafels in natuurlijk en gebeitst teak.
Kilt is verkrijgbaar in natuurlijk teak en zandkleurig touw of in een ongebruikelijke teak afwerking en donkergrijze touwversie, een verfijnde nieuwe combinatie die het nog meer verfijnde allure geeft.

  • Ook leverbaar in RVS frame
  • Hoogwaardig plantage-teak
  • Comfortale zitkussens

kilt collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Kilt collectie van Ethimo: 

Designer

Marcello Ziliani

geboren in Brescia in 1963. In 1988 studeerde hij af in de architectuur aan Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als spreker (en ongeëvenaarde leraar). Na drie jaar in het buitenland keerde hij terug naar Italië en wijdde zich voornamelijk aan het ontwikkelen van projecten voor het ontwerpen van o.a. meubels, accessoires, verlichting, badkamer, naast tentoonstellingen, theatrale scenografie, art direction, ontwerpcoördinatie, grafische vormgeving en communicatie. Hij houdt niet van het absolutisme en de onverwoestbare zekerheden, hij kijkt graag naar dingen met altijd andere ogen om op hen af ​​te stemmen. Hij spreekt het liefst zachtjes en luistert vooral. Hij gelooft dat elk project tenslotte een verlangen is, een hoop op een vlucht. Heeft door zijn ontwerpen diverse prestigeuze prijzen en awards mogen behalen, gaf lezingen, workshops, diende hij in jury's enzovoort. Sinds 2011 is hij hoogleraar productontwerp aan de Universiteit van San Marino / IUAV. 

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Puttend uit een uitgebreide collectie buitenmeubelen, ligbedden, parasols, zonwering en de nodige accessoires wordt het perfecte plaatje vormgegeven!

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: