Ego Paris - Tandem

by Thomas sauvage

Ego Paris - tandem

Een design collectie die de mediterane levensstijl en gastvrijheid reflecteert. De Tandem-collectie van Ego Paris nodigt u uit voor comfort en ontspanning. 

  • Frame in thermo-gelakt aluminium
  • Ook in smalle uitvoering tafel 70cm
  • Beschermhoezen beschikbaar

tandem collectie

Klik op onderstaande items voor een gedetailleerde weergave van de Tandem collectie van Ego Paris: 

Designer

Thomas Sauvage

De Franse ontwerper Thomas Sauvage studeerde civiele techniek en industrieel ontwerp. Vervolgens specialiseerde hij zich in het ontwerpen van buitenmeubilair en werd mede-oprichter van het EGO-bedrijf. Meubels gemaakt door EGO worden vervaardigd in Frankrijk en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. "Om elegantie te suggereren en verlangen op te roepen door middel van heldere vormen en hoogwaardige materialen," is het doel van Thomas Sauvage. Met "Tandem" heeft hij het zeker bereikt. De designexperts in de red dot jury waren onder de indruk van het heldere, hoogwaardige en innovatieve ontwerp van de ligstoel en vereerden de prestatie met een "red dot: best of the best".

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Welke terrasvloer past het mooiste bij uw huis? En hoe creëert u op dat terras die heerlijke buitenleven-sfeer? Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Over terras, buitenhaard en buitenverlichting tot aan de lounge- en eetset, ligbedden, buitenspa, parasols en zonwering.

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: