the art of outdoor cooking

Meer lezen

VOLLEDIG OUTDOOR CONCEPT voor alle seizoenen

OFYR is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren. OFYR ontsprong uit het verlangen van onze oprichter om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Het concept werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland in 2015 en is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Met de hulp van een team getalenteerde ontwerpers heeft de oprichter ook een assortiment met buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires ontwikkeld, waardoor OFYR meer is dan een product alleen; het is een volledig outdoor concept. Bij Jos de Groot Terrasadvies is de gehele collectie te zien.

Wat maakt nou dat de interesse in de OFYR zo vurig brandt? Zij schrijven dit zelf toe aan de unieke eenvoud, de multifunctionaliteit en het prachtige design. Samen vormen deze een compleet nieuwe manier om buiten te koken en je gasten te vermaken. De multifunctionaliteit van de OFYR blijkt uit de grote verscheidenheid aan recepten die erop bereid kunnen worden. In Spanje gebruikt met de OFYR om enorme pannen heerlijke paella te bereiden. In Zwitserland verzamelt men zich na een dag skiën rond de OFYR voor een glas dampende glühwein. OFYR is geschikt voor alle situaties en verenigt mensen rondom het vuur, ongeacht het jaargetijde.

benieuwd naar DE collectie?

Designer

Hans Goossens

"ofyr is een waargeworden jongensdroom"

Na een lange carrière in vermogensbeheer en het luxesegment van de detailhandel besloot Hans Goossens, de oprichter van OFYR, om een carrièreswitch te maken. Hij had altijd al een tastbaar product willen produceren, en werd geïnspireerd voor het ontwerp van de OFYR door zijn eigen zoektocht naar de perfecte grill om ’s avonds gezellig voor vrienden en familie op te kunnen koken. Toen het concept op de markt werd gebracht, werd het al snel omarmd door zowel hobbykoks als professionals. “In de wereld van het vermogensbeheer heb je een zoeklicht nodig om een tevreden klant te vinden. In vergelijking daarmee geeft het me enorm veel voldoening om het plezier en genot te aanschouwen wat de OFYR bij elke gebruiker losmaakt.”

Hij geniet nog altijd elke keer van het koken met de OFYR. “Het is een avontuurlijke manier van koken. We houden er eigenlijk gewoon van om een goed vuurtje te stoken!” Maar als een liefhebber van esthetica is Hans vooral trots op het tijdloze design, dat een mooie aanvulling vormt voor elk type tuin. Dankzij de nieuwe producten is OFYR getransformeerd in een outdoor lifestyle-concept. De visie van Hans blijkt uit elk item in de collectie. “Wij bij OFYR zitten als bedrijf vol met nieuwe ideeën voor de toekomst om onze visie van ware verbinding nog verder te doen ontvlammen.”

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Als u vragen heeft of graag geadviseerd wilt worden bij uw keuze schroom dan niet om ons een mail te sturen of te bellen. We zullen u dan graag van een passend advies voorzien.

Volg ons: