Italian outdoor style

Meer lezen

Al meer dan 25 jaar produceert Nardi harsmeubels voor buitengebruik, zowel geschikt voor particuliere als wel voor leisure & hospitality doeleinden vanwege een goed ontwerp en de beste kwaliteit. Nardi is een ambassadeur van Italiaanse stijl over de hele wereld. Ontworpen door Raffaello Galiotto en geproduceerd dankzij jarenlange ervaring, hebben Nardi-producten internationale onderscheidingen ontvangen, zoals de Adi Design Index, de Red Dot Design Award en de Good Design Award.

De producten van Nardi zijn 100% recyclebaar. Het polypropyleen is puur en niet verontreinigd door andere materialen.
Dankzij deze specifieke functie kan het op kleur wordem gescheiden en opnieuw worden verwerkt tijdens de herstelfase, waardoor de producten volledig recyclebaar zijn. Kwaliteitseisen begeleiden de gehele productieketen, vanaf de selectie van grondstoffen, tijdens de productcontrole tot aan de klantenservice.

De gehele productie is gericht op duurzaamheid.

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Nardi collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: