GLATZ

Glatz houdt iedereen uit de zon!

Bij GLATZ zetten ze iedereen in de schaduw, in ieder geval doen ze hun best. Met de parasols van Glatz blijft de parasol continue in beweging, immers is de zon dat ook. De voortdurende ontwikkelingen van parasols hebben de volledige aandacht, de productie wordt beladen met nieuwe inzichten materialen en technologieën.

Het Glatz assortiment draagt eraan bij om een belevingswereld te creëren dat het vertoeven in de buitenlucht tot een waar genot maakt. Bij Jos de Groot Buiten is het ook van groot belang dat u het naar uw zin heeft op uw terras en dat u optimaal kunt genieten van een compleet terras. Met de ruime keuze aan kleur en vorm weten wij zeker dat we iets kunnen samenstellen dat precies bij uw terras of balkon past, maar vooral is het ook belangrijk dat uzelf een goed gevoel bij de parasol van uw keuze heeft. Ook voor de horeca bent u bij Jos de Groot aan het juiste adres!

Voor terras en tuin

Eén ding heeft u thuis gegarandeerd niet: sluitingstijd! Want met onze parasols kan iedereen net zolang buiten zijn als men wil – ook op koelere dagen en op de late avond. Of het nu gaat om futuristische, klassieke of eigentijdse architectuur, romantische tuinen, een ruim terras of juist met allerlei hoekjes, balkons of een stijlvol ingerichte ruimte rond zwembaden: alle parasols van GLATZ zijn tegelijk modern en tijdloos en passen zich aan als een kameleon aan zijn omgeving en integreren onopvallend in het uiterlijk van de buitenruimte. De parasols van aluminium of hout, als middenstok of als vrije arm parasol, vallen op door het hoge comfort als afscherming en bescherming tegen zon en regen. Even overtuigend zijn de parasols in hun functionaliteit en bediening: ze zijn allemaal moeiteloos te draaien, kantelen en knikken – en zijn dankzij de ruime kleurkeuze en het fraaie design een blikvanger in de particuliere buitenruimte.

Voor hotel en restaurant

Horecaondernemers, hoteleigenaren en restauranthouders moeten dagelijks presteren: ten dienste van hun gasten! In Basel of Berlijn, Gstaad, op Amsterdam of in Madrid: gastvrijheid kenmerkt zich door geborgenheid, comfort en kwaliteit – dit alles en nog veel meer bieden de uiterst functionele aluminium en houten parasols van GLATZ, met middenstok of vrije arm in diverse uitvoeringen, maten, vormen, kleuren en bedieningen.

Veel hoteleigenaren en restauranthouders starten hun tuinseizoen vroeger en beëindigen dit later dan alle anderen: dankzij de grote horecaparasols van GLATZ. Deze maken meer uren in de buitenlucht mogelijk en verhogen daardoor de omzet. Onze uiterst functionele gastro - parasols bieden niet alleen gezelligheid, comfort en UV - bescherming in de schaduw. Ze bieden ook bescherming tegen wind, regen en koude. Alle parasols zijn eenvoudig te bedienen en kunnen afhankelijk van het model op verzoek worden uitgerust met verlichting, verwarming en motor.


Collecties

GLATZ - ALEXO

KLASSIEKE PARASOL

GLATZ - ALU SMART

De flexibele


GLATZ - ALU-TWIST

COMFORTABELE PARASOL

GLATZ - FORTELLO + FORTELLO LED

Het gulden midden


GLATZ - FORTERO

De windstabiele in het groot

GLATZ - FORTINO

De windstabiele in het klein


GLATZ - PENDALEX P+

De multifunctionele alleskunner

GLATZ - SOMBRANO S+

De 360° zonwering in het groot.


GLATZ - SUNWING C+

De 360° zonwering in het klein

GLATZ - TEAKWOOD

De Rolls Royce onder de houten parasols!


GLATZ PROFESSIONAL - AMBIENTE

De XXL-kameleon

GLATZ PROFESSIONAL - CASTELLO M4

De ideale gastheer


GLATZ PROFESSIONAL - PALAZZO NOBLESSE

De atleet

GLATZ PROFESSIONAL - PALAZZO ROYAL

De Koningsklasse


GLATZ PROFESSIONAL - PALAZZO STYLE

De stijlbewuste


Losse producten