kleurrijk leven

Meer lezen

Het verhaal van Fatboy begint in 2002 met een oversized zitzak. Al snel bleek de hele wereld zin te hebben om onderuit te zakken op deze onverwachte vervanger van de stoel. In huizen, op terrassen en op evenementen, overal zag je mensen zitten en hangen op onze producten, met een grote glimlach. En daar doen zij het voor. Met Hollandse nuchterheid en een internationaal team maken zij zoveel mogelijk huizen, tuinen, kantoren en feestjes vrolijker. Met meubels, lampen, woonaccessoires, tuinmeubels – en natuurlijk met de oude, vertrouwde zitzak. Leun achterover. En voel je vrij. Het leven is jouw feestje. 

Bij Fatboy maken zij hun eigen versies van oude bekenden in je huis en tuin. Zij vertalen de essentie ervan in iconische ontwerpen met een twist - en vol vernuft. Want met elk detail gaan ze op zoek naar de fun in functionaliteit. Van het labeltje aan Edison the Petit tot de knopen achterop The BonBaron, alles heeft een functie. En daar gaat maanden ontwerpen, testen en verbeteren aan vooraf. Dat doen zij met hun eigen designteam en ontwerpers met dezelfde designvisie als zij. Samen werken ze aan nieuwe klassiekers van de hoogste kwaliteit. Om jaren van te genieten – en jarenlang vrolijk van te worden.  

Love your environment.....

De Fatboy producten willen maar één ding: oud met je worden. Daarom kiezen ze voor materialen die tegen een stootje kunnen. Die watervast zijn en niet verkleuren. Liefst gerecycled, of met een lage impact op het milieu. Waarop je kunt neerploffen en waarop het niet erg is als je wat knoeit. We kiezen onze producenten zorgvuldig en volgen de strengste regels voor veiligheid, gezondheid en milieu. Zo wordt elk Fatboy product op een goede manier gemaakt. En dragen we ons steentje bij aan een gezonde (en blijere!) planeet. 

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Fermob collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: