mediterraans leven

Meer lezen

Het Italiaanse bedrijf Ethimo is gespecialiseerd in hoogwaardige outdoor meubels en decoraties, het haalt hun inspiratie uit de warme, uitnodigende kleuren van de Middellandse Zee en de charme van bescheiden, authentieke plaatsen. Hun eigentijdse design collecties zijn gemaakt met comfort en gebruiksgemak in gedachte en maken van elke buitenruimte een geweldige plaats om te ontspannen en te genieten van de echte luxe van het relaxen. 

De keuze van materialen en de aandacht voor details zijn unieke elementen om een elegante en persoonlijke touch toe te voegen aan uw terras.

Passie voor natuur is de drijvende kracht acher het ontstaan van de collectie. Ethimo zelf bevindt zich temidden van de bedwelmende geuren en intense kleuren van het Moutan Botanic Center, een park van 15 hectare. Deze unieke locatie te midden van de groene heuvels van het noorden van Lazio en Toscane gaf aanleiding tot de eerste basis van de collectie van Ethimo. 

wereldwijde allure

Van privétuinen tot de meest fascinerende en prestigieuze tuinen ter wereld, Ethimo is momenteel aanwezig in meer dan 40 landen en is trots om samen te werken met ontwerpers van internationale faam voor het maken van haar producten, en met de beste interieurontwerpers voor haar projecten, zichzelf steeds meer bewijzen als een ambassadeur van de meest authentieke klasse van Italiaans design.

benieuwd naar de collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Ethimo collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin, waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: