ETHIMO

Italiaans design

Het Italiaanse bedrijf Ethimo is gespecialiseerd in hoogwaardige outdoor meubels en inrichting, het haalt hun inspiratie uit de warme, uitnodigende kleuren van de Middellandse Zee en de charme van bescheiden, authentieke plaatsen: hun eigentijdse design collecties zijn gemaakt met comfort en gebruiksgemak in gedachte en maken van elke buitenruimte een geweldige plaats om te ontspannen en te genieten van de echte luxe van het relaxen. 

De keuze van materialen en de aandacht voor detail zijn unieke elementen om elegante en persoonlijke touch toe te voegen aan uw tuin.

Passie voor natuur

Passie voor natuur is de drijvende kracht de collectie. Ethimo zelf bevindt zich temidden van de bedwelmende geuren en intense kleuren van het Moutan Botanic Center, een park van 15 hectare. Deze unieke locatie te midden van de groene heuvels van het noorden van Lazio en Toscane gaf aanleiding tot de eerste kern van de collectie van Ethimo. Sinds 2009 heeft de passie voor tuinen, de natuur en de meest verbluffende Mediterrane landschappen een reeks collecties geïnspireerd die 40 jaar ervaring op het gebied van buitenleven vastleggen en de meest actuele trends in design weerspiegelen.

Wereldwijde allure

Van privétuinen tot de meest fascinerende en prestigieuze tuinen ter wereld, Ethimo is momenteel aanwezig in meer dan 40 landen en is trots om samen te werken met ontwerpers van internationale faam voor het maken van haar producten, en met de beste interieurontwerpers voor haar projecten, zichzelf steeds meer bewijzen als een ambassadeur van de meest authentieke klasse van Italiaans design.


Collecties

ETHIMO - Carrè

Efficiënt en duurzaam

ETHIMO - Costes

Veelzijdig in hout


ETHIMO - Ginger

Verspreiden van het licht

ETHIMO - Kilt

Kwaliteit en design


ETHIMO - Knit

Schoonheid en functionaliteit

ETHIMO - Shake

Functie en esthetiek


ETHIMO - Step

Kwadratische vorm

ETHIMO - Swing

Ontspanning in de Swing


ETHIMO - Tour

Geëmailleerd terracotta


Losse producten