collecties met lef!

Meer lezen

EGO Paris is in 2004 opgericht; een fantastisch familiebedrijf, geleid door drie broers, met veel ambitie. De moderne collecties van hoge klasse bestaan uit exclusieve loungesets, moderne tuintafels en comfortable tuinstoelen. De volledige collectie worden gekenmerkt door modulairiteit, personalistatie en functionaliteit.

Zeer gemotiveerde mensen met het verlangen om de beste producten aan te kunnen bieden. EGO Paris fabriceert een eigentijds topproduct in een verrassende vormgeving, uitgevoerd in aluminium. Qua afwerking biedt het keuze uit een breed kleurenscala aan zodat een ieder de mogelijkheid heeft om unieke en exclusieve tuinmeubelen aan te schaffen.

PERSONAL "EGO PARIS" LOOK

De productie vindt geheel in eigen beheer plaats in Frankrijk. Door de vele kleur-combinaties biedt EGO Paris u de mogelijkheid tot het creeëren van uw eigen personal look. Voorbeeld van toonaangevens collecties van het merk Ego Paris zijn o.a. Kama, Hive en Bienvenue. Graag helpen wij u bij het samenstellen van een collectie en nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen in Hoogblokland.

benieuwd naar DE collectie?

Jos de Groot - Terrasadvies

Uw terrasadviseur

Bij Jos de Groot Terrasadvies helpen wij u graag vakkundig verder om een passende keuze te maken uit deze exclusieve Ego Paris collecties! 

Unieke showtuin

In onze sfeervolle "barn" en showtuin waarin diverse opstellingen worden gepresenteerd kunt u in alle rust uw wensen kenbaar maken en kunnen wij samen met u uw eigen "buiten" laten ontstaan.

Volg ons: