Exclusieve Tuinmeubelen

Jos de Groot TerrasadviseurJos de Groot Terrasadvies is gespecialiseerd in exclusieve tuinmeubelen, het assortiment is dan ook zeer ruim en gaat van zonwering tot loungesets en van dining-sets tot terrasverwarming. Naast ons ruime assortiment onderscheiden wij ons in het geven van zeer uitgebreid en vrijblijvend terrasadvies. Jos de Groot is dé adviseur die met u meedenkt. Of het nu gaat om de terrasvloer, een meubelsetting in uw stijl, een buitenspa, een haard voor buiten, buitenverlichting, parasols of zonwering. Al wat u maar kunt bedenken om van uw terras een plaats te maken waar het heerlijk toeven is.

Beste kwaliteit tuinmeubelen

In onze webshop verkopen wij alleen tuinmeubelen van de beste kwaliteit, dat is een belangrijk kenmerk van exclusieve tuinmeubelen. U bent dan ook gegarandeerd van producten die zijn gemaakt van de beste materialen, afwerking en technieken. De producten zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. De materialen die in het exclusieve segment worden gebruikt zijn onder andere roestvrijstaal, aluminium, textileen, wicker en polywood. Elke materiaal heeft zijn eigen mate van weerbestendigheid, stevenheid, comfort en uitstraling.

Wereldberoemde merken

Op onze merken-pagina kunt u zien welke merken wij in ons assortiment hebben. De meest bekende zijn EGO Paris, Manutti, Royal Botania en Glatz. Deze merken en hun ontwerpers zijn bekend over heel de wereld en hebben een lange staat van dienst. Alle collecties van deze merken zijn van zeer hoge klasse en kwaliteit.